Składniki:
Do naczynia włożyć wiórki kokosowe, cukier puder, miękkie masło i cukier waniliowy rozpuszczony w 2 łyżkach wody. Wsypać na koniec mleko w proszku i wszystko razem wyrobić na gładką masę. Formować małe kuleczki i obtaczać w wiórkach kokosowych. Odstawić w chłodne miejsce do schłodzenia na 2- 3 godziny.
Mama Ewa
Komentarze
ile wychodzi porcji tych ciasteczek z takiej ilości składników
dodany: 2016-10-12 09:50:03, przez: bleble
wiadomo ze mleko w proszku bo masa bedze za luzna,a mleko w proszku wiaze mase.
dodany: 2013-09-15 11:44:27, przez: lea80
Czy można dodać zwykłe mleko czy koniecznie w proszku?
dodany: 2013-04-27 15:28:19, przez: Ewa
spróbowałam pyszne :)
dodany: 2013-03-24 08:32:21, przez: Magdalena